Stigli su Olival Professional serumi za lice

Stigli su Olival Professional serumi za lice

Rutinu njege od sad možete obogatiti najnovijom inovacijom iz Olivala. Otkrijte što sve vašoj koži nude Vitaminski serum C+, Peptidni serum P i Vitaminski serum R²!

I koža obožava vitamine

Koncentrirane formulacije pune hranjivih sastojaka i moćne aktivne tvari glavna su prednost novih seruma koji su usmjereni na specifične potrebe kože. Predstavljaju dodatan i važan korak u njezi koji vaš ten oslobađa mrljica, dubokih bora, neujednačene teksture i beživotnog, pomalo umornog izgleda. Glavne zvijezde najnovije serumske njege upravo su ono što vaša koža najviše voli i treba– hijaluronska kiselina, vitamin C, retinoid, resveratrol i peptidi uz koje postaje vidno sjajnija, zategnutija i zdrava.

 

 

Razbudite umornu kožu uz Vitaminski serum C+

Kad je u pitanju borba protiv ubrzanog starenja i oštećenja kože, vitamin C jedan je od najsnažnijih, a ujedno sigurnih sastojaka u kozmetologiji. Smanjuje oksidativni stres, umanjuje utjecaj vanjskih čimbenika kao što su zagađenje zraka i duhanski dim, a kožu oslobađa vidljivih nepravilnosti. Vitaminski serum C+ kompleks je čak 10% estera vitamina C, natrijevog askorbil fosfata koji je stabilan i otporan na oksidaciju, u pH mediju od oko 6.3 koji će odgovarati većini tipova kože. Visok postotak hijaluronske kiseline zadužen je za vraćanje prijeko potrebne vlage u dublje slojeve kože, čime joj se vraća i punoća te zategnutost, a formulacija je zaokružena feruličnom kiselinom, MSM-om i aloe verom, koji pojačavaju antioksidacijski učinak vitamina C te dodatno njeguju kožu.

Vitaminski serum C+ prava je ''bomba'' visokokvalitetnih, probranih sastojaka koji ciljano djeluju na nepravilnosti i vidno osvježavaju kožu. Pravi je izbor za pomalo beživotnu, umornu kožu kojoj nedostaje i vlage i sjaja, neovisno o njezinom tipu. Može se koristiti jednom ili dvaput dnevno, uvijek nakon čišćenja lica i prije kreme za njegu. Visoka koncentracija vitamina C, koji se postupno otpušta u kožu i djeluje produženo, efikasno ublažava i vidljivost hiperpigmentacije, mrljica od sunca ili akni. Idealan je kao povremena osvježavajuća ''kura'' koja će zaokružiti vašu rutinu njege i probuditi blistavost lica.


Vitaminski serum R²


Potaknite obnovu kolagena uz Vitaminski serum R²

Djelovanje na kvadrat – tako možemo opisati Vitaminskog seruma R² čije su aktivne tvari, uz hijaluronsku kiselinu, retinil palmitat i resveratrol. Dok se o izrazitoj učinkovitosti retinoida u ubrzavanju obnove stanica i sinteze kolagena već dovoljno zna, vrijeme resveratrola tek dolazi. Zasluženo, jer aktivna tvar izolirana iz crnog vina čini jedan od top sastojaka protiv ubrzanog i preuranjenog starenja kože. Resveratrol je specifičan po tome što aktivira sirtuine, takozvane proteinske molekule dugovječnosti, što koži omogućava dugotrajniji zdraviji izgled. Potiče obnovu strukture kože, vlaži je te djeluje protuupalno i smirujuće.

Vitaminski serum R² izvrsno će njegovati kožu na kojoj se naziru prve borice i fine linije - naročito problematičnu kožu mješovitog tipa sklonu crvenilu te pojavi nepravilnosti u vidu neujednačene teksture i akni. U kombinaciji s kremom, odlična je nadopuna uobičajenoj njezi lica. Zbog sadržanog retinil palmitata u koncentraciji od 0,1%, ovaj se serum primjenjuje isključivo u večernjoj njezi lica, dok ga u slučaju trudnoće nije preporučljivo koristiti. Vitaminski serum R² može se kombinirati i s Vitaminskim serumom C+, koji se u tom slučaju koristi ujutro. Po nanošenju svakog od seruma na vlažnu kožu (C+ ujutro, R² uvečer), zbog hijaluronske kiseline u sastavu njegu valja završiti kremom. Ako se pitate kako odabrati serum s retinoidom, više detalja pronađite ovdje. Ne zaboravite na SPF!

 

Peptidni serum P

 

Smanjite dubinu bora uz Peptidni serum P

Ako tražite proizvod koji će učiniti očigledne pozitivne pomake na koži s vidljivim znakovima starenja, odaberite Peptidni serum P. Izuzetno bogat peptidima, aminokiselinama koje učinkovito umnožavaju stanice kolagena, ovaj serum, uz nanošenje dvaput dnevno, pokazuje izvrsne rezultate čak i na vrlo zreloj koži. Aktivne tvari u ovom serumu posebne su peptidne kompozicije Matrixyl™ 3000 and Matrixyl™ synthe'6™ nastale u Francuskoj, a njihova je učinkovitost dokazana ispitivanjima. Studije učinka tijekom 2 mjeseca kontinuirane upotrebe potvrdile su smanjenje dubine bora od 30 do 100% u odnosu na placebo efekt!

Moćan serum bogat peptidima i hijaluronskom kiselinom dobro je nanositi ujutro i uvečer, na očišćenu i ovlaženu kožu, a potom njegu nastaviti bogatijom kremom po izboru. 

Natrag na blog