Stigli su Olival Professional serumi za lice

Rutinu njege od sad možete obogatiti najnovijom inovacijom iz Olivala. Otkrijte što sve vašoj koži nude Vitaminski serum C+, Peptidni serum P i Vitaminski serum R²!

I koža obožava vitamine

Koncentrirane formulacije pune hranjivih sastojaka i moćne aktivne tvari glavna su prednost novih seruma koji su usmjereni na specifične potrebe kože. Predstavljaju dodatan i važan korak u njezi koji vaš ten oslobađa mrljica, dubokih bora, neujednačene teksture i beživotnog, pomalo umornog izgleda. Glavne zvijezde najnovije serumske njege upravo su ono što vaša koža najviše voli i treba– hijaluronska kiselina, vitamin C, retinoid, resveratrol i peptidi uz koje postaje vidno sjajnija, zategnutija i zdrava.

 

 

Razbudite umornu kožu uz Vitaminski serum C+

Kad je u pitanju borba protiv ubrzanog starenja i oštećenja kože, vitamin C jedan je od najsnažnijih, a ujedno sigurnih sastojaka u kozmetologiji. Smanjuje oksidativni stres, umanjuje utjecaj vanjskih čimbenika kao što su zagađenje zraka i duhanski dim, a kožu oslobađa vidljivih nepravilnosti. Vitaminski serum C+ kompleks je čak 10% estera vitamina C, natrijevog askorbil fosfata koji je stabilan i otporan na oksidaciju, u pH mediju od oko 6.3 koji će odgovarati većini tipova kože. Visok postotak hijaluronske kiseline zadužen je za vraćanje prijeko potrebne vlage u dublje slojeve kože, čime joj se vraća i punoća te zategnutost, a formulacija je zaokružena feruličnom kiselinom, MSM-om i aloe verom, koji pojačavaju antioksidacijski učinak vitamina C te dodatno njeguju kožu.

Vitaminski serum C+ prava je ''bomba'' visokokvalitetnih, probranih sastojaka koji ciljano djeluju na nepravilnosti i vidno osvježavaju kožu. Pravi je izbor za pomalo beživotnu, umornu kožu kojoj nedostaje i vlage i sjaja, neovisno o njezinom tipu. Može se koristiti jednom ili dvaput dnevno, uvijek nakon čišćenja lica i prije kreme za njegu. Visoka koncentracija vitamina C, koji se postupno otpušta u kožu i djeluje produženo, efikasno ublažava i vidljivost hiperpigmentacije, mrljica od sunca ili akni. Idealan je kao povremena osvježavajuća ''kura'' koja će zaokružiti vašu rutinu njege i probuditi blistavost lica.

Vitaminski serum R²

Potaknite obnovu kolagena uz Vitaminski serum R²

Djelovanje na kvadrat – tako možemo opisati Vitaminskog seruma R² čije su aktivne tvari, uz hijaluronsku kiselinu, retinil palmitat i resveratrol. Dok se o izrazitoj učinkovitosti retinoida u ubrzavanju obnove stanica i sinteze kolagena već dovoljno zna, vrijeme resveratrola tek dolazi. Zasluženo, jer aktivna tvar izolirana iz crnog vina čini jedan od top sastojaka protiv ubrzanog i preuranjenog starenja kože. Resveratrol je specifičan po tome što aktivira sirtuine, takozvane proteinske molekule dugovječnosti, što koži omogućava dugotrajniji zdraviji izgled. Potiče obnovu strukture kože, vlaži je te djeluje protuupalno i smirujuće.

Vitaminski serum R² izvrsno će njegovati kožu na kojoj se naziru prve borice i fine linije - naročito problematičnu kožu mješovitog tipa sklonu crvenilu te pojavi nepravilnosti u vidu neujednačene teksture i akni. U kombinaciji s kremom, odlična je nadopuna uobičajenoj njezi lica. Zbog sadržanog retinil palmitata u koncentraciji od 0,1%, ovaj se serum primjenjuje isključivo u večernjoj njezi lica, dok ga u slučaju trudnoće nije preporučljivo koristiti. Vitaminski serum R² može se kombinirati i s Vitaminskim serumom C+, koji se u tom slučaju koristi ujutro. Po nanošenju svakog od seruma na vlažnu kožu (C+ ujutro, R² uvečer), zbog hijaluronske kiseline u sastavu njegu valja završiti kremom. Ako se pitate kako odabrati serum s retinoidom, više detalja pronađite ovdje. Ne zaboravite na SPF!

 

Peptidni serum P

 

Smanjite dubinu bora uz Peptidni serum P

Ako tražite proizvod koji će učiniti očigledne pozitivne pomake na koži s vidljivim znakovima starenja, odaberite Peptidni serum P. Izuzetno bogat peptidima, aminokiselinama koje učinkovito umnožavaju stanice kolagena, ovaj serum, uz nanošenje dvaput dnevno, pokazuje izvrsne rezultate čak i na vrlo zreloj koži. Aktivne tvari u ovom serumu posebne su peptidne kompozicije Matrixyl™ 3000 and Matrixyl™ synthe'6™ nastale u Francuskoj, a njihova je učinkovitost dokazana ispitivanjima. Studije učinka tijekom 2 mjeseca kontinuirane upotrebe potvrdile su smanjenje dubine bora od 30 do 100% u odnosu na placebo efekt!

Moćan serum bogat peptidima i hijaluronskom kiselinom dobro je nanositi ujutro i uvečer, na očišćenu i ovlaženu kožu, a potom njegu nastaviti bogatijom kremom po izboru.