Predstavljamo Professional fluid za lice SPF 30 i kremu za lice SPF 50

Predstavljamo Professional fluid za lice SPF 30 i kremu za lice SPF 50

Zaštita od sunca odavno nije, ili barem ne bi trebala biti, na marginama njege kože. Već je dobro poznata činjenica kako se ta famozna skraćenica SPF preporučuje za dnevnu njegu, neovisno o vremenskim (ne)prilikama, a pogotovo ako se u rutini koriste aktivni sastojci poput kiselina za kemijski piling (eksfolijaciju) ili retinoida.

Zaštita od sunca nije rezervirana samo za plažu i ljeto. Nije potrebna samo iznad 25°C u zraku i u danu bez trunke oblaka. Ona je temeljni, krucijalni dio njege kože u bilo kojoj dobi, uz nježno čišćenje i adekvatnu hidrataciju. Najbolja je moguća prevencija vidljivog, ali i nevidljivog i kumulativnog fotooštećenja, kao i preuranjenog starenja kože.

Razvoj proizvoda za zaštitu od sunca u Professional kolekciji koji će prije svega biti funkcionalni, a usto i teksturalno zanimljivi, adekvatni, njegujući i ugodni za svakodnevnu njegu već je nekoliko godina za Olival bio veliki prioritet. Imajući u vidu neophodnost zaštite od štetnog utjecaja UVA i UVB zračenja, ali i činjenicu kako je naš asortiman bogat serumima i vrlo potentnim aktivnim sastojcima poput retinala i AHA i PHA kiselina uz koje je SPF apsolutna nužnost, predstavili smo dva nova proizvoda - Professional fluid za lice SPF 30 i kremu za lice SPF 50.

Ovo su proizvodi koji spajaju najbolje od oba svijeta; klasičnu fotoprotekciju snažnim spletom pouzdanih kemijskih UV filtara nove generacije i hidratantnu, svakodnevnu njegu obogaćenu njegujućim aktivnim sastojcima.

Olival Professional krema za lice SPF 50 matirajući je mousse za dnevnu njegu lica i vrata. Ova krema divne pjenaste teksture pruža cjelovitu visoku zaštitu od sunca (UVA i UVB zračenja) uz zaštitni faktor 50 (PPD 19.9). Izuzetno se brzo upija u kožu, ostavlja baršunasti mat finiš, ne masti. Idealna za sve tipove kože, a posebno je prilagođena mješovitoj i masnoj koži te ljubiteljima matiranog tena tijekom cijelog dana. Na koži se ponaša gotovo kao primer, ne ostavlja težak osjećaj zbog čega s lakoćom mijenja dnevnu kremu, a izvrsna je za svakodnevnu njegu tijekom cijele godine ili prema potrebi. Ne ostavlja bijele tragove i izvrsna je podloga za šminku.

Professional SPF 2

Kao što samo ime kaže, Olival Professional fluid za lice SPF 30 je lagani proizvod fluidne, gotovo tekuće teksture za dnevnu njegu lica i vrata. Vrlo je nježan i podatan na koži, s lakoćom se upija i ostavlja nježan osjećaj mekoće. Kao i krema, pruža cjelovitu visoku zaštitu od sunca (UVA i UVB zračenja) uz faktor 30 (PPD 15.6). Svilenkasta tekstura fluida čini ten hidratiziranim i prirodno sjajnim. Fluid je idealan za sve tipove kože, ponajviše suhu i osjetljivu. Izvrstan je za svakodnevnu zaštitu i njegu tijekom cijele godine ili kad je potrebno, samostalno ili prije šminke, a također je i vrlo lako nadogradiv.

Oba su proizvoda obogaćena niacinamidom i ubikvinonom (Q10). Niacinamid (vitamin B3) reducira pojavu nepravilnosti, regulira lučenje sebuma i vidljivost pora, ujednačava ton i teksturu kože. Ubikvinon ili koenzim Q10 (antioksidans) štiti od slobodnih radikala nastalih UV zračenjem i okolišnim stresorima, stimulira sintezu kolagena, umiruje kožu i djeluje prevenirajuće na znakove preuranjenog starenja. Proizvodi ne sadrže dodane boje i mirise te su laboratorijski testirani.

Professional kremu za lice SPF 50 i fluid za lice SPF 30 potrebno je ravnomjerno nanositi u adekvatnoj količini kao zadnji korak jutarnje njege, nakon umivanja (čišćenja) i prethodnih proizvoda za njegu kao što su tonici i serumi i prije šminke. Izvrsno se kombiniraju u istoj rutini s aktivnim tvarima kao što su Vitaminski serum C+, Hijaluron hidrator 4H ili Peptidni serum P. Važno je naglasiti da je nanošenje proizvoda za zaštitu od sunca idealno ponavljati svakih nekoliko sati, kao i izbjegavati dugotrajno i prekomjerno izlaganje suncu unatoč njima, naročito ljeti u razdoblju od 11 do 16 sati.

Professional fluid za lice SPF 30 i krema za lice SPF 50 važan su i prijeko potreban segment rutine.

Mješovitoj koži. Suhoj koži. Zreloj koži. Dehidriranoj koži. Normalnoj koži. Koži sklonoj aknama. Koži s miteserima. Koži kojoj nedostaje sjaja. Rozaceičnoj koži. Osjetljivoj koži. Tamnijoj koži. Svjetlijoj koži. Koži muškaraca, ali i žena. Koži tinejdžera i tinejdžerica. Onima koji u rutini koriste samo gel za čišćenja, ali i onima koji koriste i tonike i serume.

Zaštita od sunca potrebna je svima koji borave na suncu i u zatvorenom prostoru u koji dopire sunce.

Svima i svugdje, i gotovo pa stalno.

SPF.

Natrag na blog