Načini plaćanja

Plaćanje u Olival webshopu moguće je na sljedeće načine:

  • kreditnim karticama
  • virmanskom uplatnicom
  • pouzećem (samo za RH)

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn

1. Kreditne kartice

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama u Olival webshopu odvija se online preko CorvusPay sustava. Moguće je platiti sljedećim karticama:

Kreditne kartice:

  • American Express
  • Mastercard
  • Visa
  • Diners Club

Debitna kartica:

  • Maestro

Nakon odabira plaćanja "Kreditnom karticom", otvorit će se polje za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima već se broj kreditne kartice direktno provjerava i autorizira u autorizacijskom centru kartične kuće.

Za plaćanje karticama, Olival webshop koristi Corvus Pay platnu platformu. Budući da kupac sve osjetljive kartične podatke unosi na CorvusPay platnoj formi koja je osigurana visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija), trgovac ne dolazi u doticaj s kartičnim podacima, nije odgovoran za njihov prijenos niti čuvanje. 

2. Virmanska uplatnica

Po završetku kupovine s odabirom "Virmansko plaćanje", na navedeni e-mail ćete primiti podatke za plaćanje. Račun možete platiti internetskim bankarstvom ili općom uplatnicom na šalteru banke, pošte ili FINA-e. Ako plaćate iz inozemne banke, sve bankovne troškove transakcije snosi isključivo platitelj.

Pošiljku šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati.

3. Pouzeće

Želite li platiti gotovinom dostavljaču, odaberite plaćanje pouzećem. Savjetujemo da imate pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

NAPOMENA: Plaćanje pouzećem moguće je isključivo na području Hrvatske. 

Dostava

Isporuka paketa vrši se dostavom na adresu, putem dostavne službe Overseas Express.

HRVATSKA

Brza dostava (u pravilu 1-3 radnih dana, tijekom prodajnih akcija 5-7 radnih dana*)
0.0 kg – 2.0 kg 25,00 kn (3,32 €)
2.0 kg - 25.0 kg 30,00 kn (3,98 €)
za narudžbe iznad 180 kuna(23,89 €) BESPLATNO

 

Besplatna dostava za narudžbe iznad 180 kuna (23,89 €) vrijedi isključivo na području Hrvatske.

*Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana, tijekom velikih prodajnih akcija (BLACK FRIDAY) i drugih situacija u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke. 

Izračun iznosa poštarine za narudžbe izvan Hrvatske dostupan je u procesu kupovine, po odabiru proizvoda ili u tablici Cijene dostave.

  • Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14 sati šaljemo isti dan.
  • Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 14 sati, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak.

Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.

Želite li dostavu na određeni datum, navedite nam to u napomeni prilikom narudžbe.

Trgovac zadržava pravo privremenog obustavljanja valjanosti promo kodova tijekom prodajnih akcija, odnosno razdoblja valjanosti drugih kodova za popust. Popuste ili pogodnosti koji se automatski dodjeljuju u košarici nije moguće kombinirati s drugim kodovima za popust. Popust dobrodošlice za newsletter pretplatnike moguće je iskoristiti i nakon prve narudžbe. 

Za sva dodatna pitanja pošaljite nam upit na info@olivalcosmetics.com