Proizvodnja iz usluge

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u kreiranju formulacija i praktičnom znanju u proizvodnji te registraciji kozmetičkih proizvoda, Olival se već dugi niz godina bavi i proizvodnjom iz usluge, od ideje do gotovog proizvoda. Stručnjaci Olivala do sada su osmislili i stavili na tržište više od 1000 različitih proizvoda drugih robnih marki i brendova za brojne male, ali i velike tvrtke u Hrvatskoj i inozemstvu.

U suradnji s Olivalom moguće je izraditi formulacije i proizvesti sve oblike visoko kvalitetnih proizvoda - emulzija, masti, krema, losiona, šampona, kupki, gelova, sapuna, tonika. Proizvodnju kozmetike pritom prati i izrada popratne dokumentacije u skladu sa zahtjevima EU.

Proizvodnja iz usluge obuhvaća odlično opremljen proizvodni pogon, proizvodnju u skladu s načelima dobre proizvođačke prakse i visoko zahtjevnim standardom HRN EN ISO 22716. Trajna i kvalitetna suradnja s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo omogućuje registraciju kozmetičkih proizvoda, kao i kozmetike s posebnom namjenom.

Proizvodnja iz usluge moguća je i u manjim serijama, uz ugovor koji garantira tajnost i privatnost projekta. Za sva pitanja i prijedloge suradnje stojimo vam na raspolaganju.

Molimo da u upit uvrstite podatke o tipu proizvoda i inicijalnoj planiranoj količini za proizvodnju. 

Obrazac za kontakt