Košarica

Proizvodnja iz usluge

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u kreiranju formulacija i praktičnom znanju u proizvodnji i registraciji kozmetičkih proizvoda, Olival se već dugi niz godina bavi i „proizvodnjom iz usluge“, prema modelu provođenja ideje od početka do gotovog proizvoda. Stručnjaci Olivala do sada su osmislili i stavili na tržište više od 100 različitih proizvoda drugih robnih marki i brendova za brojne male, ali i velike tvrtke.

U suradnji s Olivalom moguće je izraditi formulacije i proizvesti sve oblike visoko kvalitetnih proizvoda: emulzija, masti, krema, losiona, šampona, kupki, gelova, sapuna, tonika. Pritom se za sve proizvode izrađuje dokumentacija u skladu sa zahtjevima EU.

Proizvodnja iz usluge obuhvaća odlično opremljen proizvodni pogon, proizvodnju u skladu s načelima Dobre Proizvođačke Prakse i visoko zahtijevan standard HRN EN ISO 22716, a trajna i kvalitetna suradnja s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo omogućuje registraciju kozmetičkih proizvoda isto kao i kozmetike s posebnom namjenom.

Uz to, postoji i mogućnost proizvodnje malih serija uz ugovor koji garantira tajnost i privatnost projekta.