Olival B2B: Postani partner i unaprijedi poslovanje

Olival je jedan od najvećih proizvođača kozmetike u Hrvatskoj i regiji, s gotovo 30 godina iskustva u kreiranju, proizvodnji i plasiranju kozmetičkih proizvoda. Cjelokupan proces nastanka našeg asortimana odvija u vlastitoj tvornici u Hrvatskoj. U mogućnosti smo ponuditi partnerstva u vidu B2B suradnje temeljene na prodaji Olival asortimana ili pak white label proizvodnje za vaše robne marke. Samo neke od odlika suradnje s Olivalom su izvrsna organizacija, konkurentni uvjeti i stručno vodstvo projekata. Upoznajte nas i unaprijedite svoje poslovanje uz našu podršku. 

Key figures
Olival kozmetiku danas koriste tisuće korisnica i korisnika diljem Hrvatske, Europe i svijeta. Trenutno izvozimo u Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, Njemačku, Češku, Slovačku, Moldaviju, Bugarsku, Rumunjsku, Grčku, Latviju i Izrael, a surađujemo i s e-commerce platformama kao što su Notino i Amazon. Asortiman je dostupan za kupnju i putem našeg službenog webshopa - pakete šaljemo diljem svijeta. 
Olival presence
Prvenstveno smo prepoznati po vlastitim serumima, kremama, šamponima i drugim proizvodima. No, naši R&D stručnjaci te visokotehnološka opremljenost pogona omogućavaju brzo i učinkovito osmišljavanje, konceptualizaciju, razvoj i proizvodnju kozmetike koja nedostaje u vašem asortimanu.


Olival product range
Možemo proizvoditi široku paletu proizvoda u tubama, kao i u drugim vrstama ambalaže. Minimalna količina narudžbe za white label proizvodnju iznosi 1000 komada, uz jednokratnu naknadu za razvoj formulacija. 

Tijekom gotovo 30 godina postojanja, uvijek smo nastojali dio profita vraćati zajednici. Između ostaloga, pokrenuli smo Zakladu Vaše znanje = naša budućnost kroz koju smo stipendijom pomogli u školovanju mladih farmaceutskih i kemijskih tehničara. Također, okrenuli smo se i jednoj od "najnevidljivijih" skupina u društvu, beskućnicima, kojima smo kroz 2 godine omogućili redovitu higijenu i topliju zimu. 


Otvoreni smo za upite vezane uz B2B suradnje i proizvodnju iz usluge. Obratite nam se s povjerenjem putem kontakt forme, a mi ćemo vam se brzo javiti s odgovorom. 

Obrazac za kontakt