Udruzi RokOtok uručena donacija u iznosu od 20 tisuća kuna

U suradnji s udrugom RokOtok i najvećim hrvatskim trgovačkim lancem dm-drogeriemarkt Hrvatska, tijekom svibnja i lipnja 2020. godine odlučili smo pokrenuti projekt usmjeren na očuvanje biološkog svijeta. Posebnu težinu i značenje ova je akcija imala baš u vrijeme pandemije kojoj smo svjedoci, a kada i veliki broj znanstvenika upozorava na ponekad poguban odnos čovjeka prema prirodi.

Biljna raznolikost jedna je od naših najvećih bogatstava, budući da hrvatska flora broji preko 5000 različitih biljnih vrsta, a od toga gotovo 1000 njih je zaštićeno i strogo zaštićeno.

Ljepota bilja vodi nas i inspirira od samih početaka prije 26 godina, zbog čega smo odlučili podržati nastojanja udruge s kojom dijelimo jednak entuzijazam i viđenje važnosti očuvanja prirode, ali i edukacije naših mladih naraštaja.

Idealnog partnera tako smo pronašli u udruzi RokOtok za koju smo, u sklopu ovog hvalevrijednog edukativnog projekta, u razdoblju od 1. svibnja do 30. lipnja 2020. za kupnju bilo kojeg Sun proizvoda u dm prodavaonicama u Hrvatskoj, odvojili 1 kn. Na uručenju čeka prisustvovali su direktor Olivala Marijan Pojatina, Tihana Murtić-Cimeša, osnivač RokOtoka Domagoj Jakopović Ribafish te menadžerice dm-a Vesna Pavković i Karolina Marić. 

Domagoj Jakopović Ribafish

Uz potporu dm-a i svih vas, donacijom u ukupnom iznosom od 20.000,00 kuna pomoći ćemo i podržati rad udruge RokOtok, a najvažnije, ostvarivanje osnovnih ciljeva Udruge - druženje s djecom, istraživanje, edukacija i boravak u prirodi.