FOREVER YOUNG TOUR za 30 godina Olivala i 28 godina suradnje s dm-om

FOREVER YOUNG TOUR za 30 godina Olivala i 28 godina suradnje s dm-om

U 2024. godini Olival slavi 30 godina postojanja, ali tu je i druga nama izuzetno važna obljetnica – čak 28 godina ili 10228 dana zajedničke suradnje s dm drogerie markt Hrvatska. Olival proizvodi bili su i na policama prve dm prodavaonice u Hrvatskoj, davne 1996. godine u zagrebačkoj Dubravi.

Olival i dm drogerie markt Hrvatska spaja zajednička snaga, a to je moć transformacije i uvijek svježeg odgovora na sve izazove koje vrijeme nosi. Bez obzira na godine, oba brenda zrače mladošću, svježinom i strašću baš kao i u slučaju prve kreme i prve prodavaonice.

Turneja po Zagrebu i Velikoj Gorici

Od davne 1994. do danas, u Olivalu nas pokreće ista strast za stvaranjem kvalitetnih kozmetičkih proizvoda, ali i velika želja da pomalo kompliciran svijet kozmetike maksimalno približimo kupcima i korisnicama. Manje je poznato da je Olival prvi hrvatski brend preparativne kozmetike koji je omogućio kontinuirana, iscrpna online savjetovanja i krenuo pomagati korisnicama u slaganju rutina njege kože i kose. Društveno odgovorno poslovanje u našoj je srži, a svaku priliku koristimo da zajednici vratimo kroz stručnu edukaciju. Ovoga puta to će biti uživo, jer smo u suradnji s dm-om kreirali FOREVER YOUNG TOUR po Zagrebu i Velikoj Gorici.

Kroz dva petka i dvije subote na raznim lokacijama, naš mobilni Wellness Crew ponudit će stručna 1 na 1 savjetovanja s dermatologom i nutricionistom, kao i individualne preporuke rutina njege kože i kose kroz razgovore s našim stručnim savjetnicama. Čekaju vas ukusni zdravi dmBio i Bite Me Nutrition zalogaji, napitci i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

Naši stručnjaci su: 

doc.dr. sc. Iva Blajić dr. med. spec. derm.

Nenad Bratković, mag. nutr., univ. mag. fitofarmacije i dijetoterapije, dipl. sportski nutricionist

Barbara Kolarić, mag. nutricionizma i znanosti o hrani

FOREVER YOUNG vozilo i kutak čekat će vas na sljedećim stanicama turneje:

  • petak 10.5. od 15 do 19 sati, Trg Ivana Kukuljevića, Špansko
  • subota 11.5. od 10 do 14 sati, Europski trg
  • petak 17.5. od 15 do 19 sati, Trg Ivana Meštrovića, Zapruđe
  • subota 18.5. od 10 do 14 sati, Trg Stjepana Radića, Velika Gorica

Važno je napomenuti da su aktivnosti u potpunosti besplatne i otvorene za sve bez zakazivanja termina.

Čekamo sva vaša pitanja o njezi kože i kose, iznutra i izvana

Neke od tema o kojima će biti riječ su određivanje tipa i stanja kože, ublažavanje simptoma rozaceje ili pojave akni, svakodnevno čišćenje i hidratacije kože, pravilan odabir serumske njege, redovita zaštita od sunca, osnove uravnotežene i zdrave prehrane, pravilna suplementacija, njega vlasišta i kose, a stručnjaci su spremni za sve vaše odgovore i nedoumice.

Nastavljamo djelovati društveno odgovorno

FOREVER YOUNG TOUR 2024 nastavak je brojnih društveno odgovornih inicijativa na koje smo izuzetno ponosni. Upravo u suradnji s dm-om i udrugom RokOtok, pokrenuli smo projekt usmjeren na očuvanje biološkog svijeta uz poseban fokus na edukaciju najmlađih. Kroz Zakladu "Vaše znanje - naša budućnost" stipendirali smo učenike deficitarnih zanimanja u kozmetičkoj branši. Usmjerili smo se i na gorući problem beskućništva u Hrvatskoj te dvije godine zaredom osigurali donacije za temeljne higijenske potrebe i lakše prezimljavanje, u partnerstvu s Hrvatskom mrežom za beskućnike.

Ove godine posvetili smo se i rastućem problemu pojavnosti rozaceje te smo otvorili prvo hrvatsko pop-up savjetovalište posvećeno ovoj bolesti. U 2024. godini nastavljamo s edukacijom i multidisciplinarnim pristupom, a radujemo se svima koji će nam se pridružiti na našem putu.

 

Natrag na blog