VOLIVAL vodič: Blagdanske šoping preporuke poznatih influencerica

VOLIVAL vodič: Blagdanske šoping preporuke poznatih influencerica

Prosinačka potraga za darovima, pogotovo ona koja se obavlja u zadnji tren, zna biti pomalo naporna. No, za taj divan trenutak uručivanja, a još više osmijehe radosnih kućana i prijatelja isplati se potražiti nešto posebno, osmišljeno s posebnom pažnjom i - konkretno. 

Setovi kozmetičkih proizvoda spajaju najprodavanije proizvode u pravi mali ritual njege, dolaze u primamljivim i već pomalo svečanim pakiranjima, a u sebi najčešće nose i poklone. Olival setove zato vole i poznate dame s Instagrama, a njihove omiljene odabire i preporuke za blagdanski šoping donosimo u nastavku. 

Anita Raić @anita.raic_beauty predlaže prirodnu kolekciju

Moja ljubav prema Olivalu i njihovim proizvodima je opće poznata među mojim prijateljima i klijenticama. Proizvodi iz Olival Professional linije dio su moje svakodnevne rutine i moje skincare putovanje bez njih ne bi bilo isto.

Prošli Božić naletjela sam na njihov set krema za lice od smilja i naravno da nisam mogla odoljeti. Bio je to pun pogodak i istu kupnju sam ponovila.

Svaka krema je za određeni  tip kože  (od mješovite, suhe, masne i osjetljive), a meni su se, osim za vlastitu upotrebu, pokazale idealnom i za pripremu kože klijentica prije šminkanja.

Olivalovi setovi od smilja savršen su božićni poklon za svakoga. Dobivate idealne hidratantne kreme za ovo hladno razdoblje kada naša koža traži dodatnu hidrataciju, a možete biti sigurni da su istovremeno prirodni, zdravi i učinkoviti.

Ana Lalić @votebeauty ističe njegu protiv akni

Olival Professional set RA savršen je poklon za nadolazeće blagdane jer smatram da će odgovarati onima koji se bore sa aknama i neujednačenim tenom, a uz to žele i anti-aging efekt. Sjajno je što se u setu, osim samog Vitaminskog seruma RA, nalazi i Professional fluid za lice SPF 30, a maska za spavanje daje dozu luksuza i elegancije.

Kristina Mikulić @skinsolicitor voli dvostruko čišćenje

Olival double cleanse set je učinkovit, ali nježan prema koži. Uljna Mikroemulzija kao prvi korak temeljito otapa šminku bez da zamućuje pogled, dok hidratantni Amino gel istovremeno čisti kožu i čuva njenu barijeru. Zbog toga nećete imati osjećaj zategnutosti nakon čišćenja, već će koža ostati njegovana. Uz set dolazi i zgodna traka kojom ćete zaštititi kosu prilikom najbitnije faze njege lica - faze čišćenja.

Dubravka Pleško @skincare_beauty_truth vjerna je peptidima

Ako želite idealan poklon za ovo blagdansko vrijeme uz prekrasno pakiranje birajte elegantan Peptidni Set iz Olival Professional linije. Serum i krema s peptidima dati će zdravi sjaj, elasticitet, hidrataciju, anti age njegu i pomoći da se osoba osjeća ugodno u svojoj koži. Idealan poklon za sve tipove kože.

Magdalena Ivić @skinlosophy preporučuje vitamin B3

Ako želite nekome pokloniti kompletno selfcare iskustvo, preporučujem Olival Professional set B3. Niacinamid savršen je izbor za gotovo svaki tip kože i svaku dob, a s njim dobivate i masažer za lice za pravi spa ugođaj.

Sonja Knežević @sonja88k rado poklanja čarobnjake

Čarobni zlatni set, Kristalni ili Ružin set vjerujte da nećete pogriješiti s niti jednim. Ulja u setovima su čarobna, izuzetno hranjiva i njegujuća, a Ružino ulje daje i suptilan, prekrasan miris ruže. U Kristalnom setu je ulje koje ostavlja decentan sjaj idealan baš za sve blagdanske izlaske. Ja uživam u sva tri i u svim godišnjim dobima i sigurna sam da su ovi setovi idealan poklon za ispod bora. 

Natrag na blog