SUPER Coco donosi nemasne teksture i inovativne sastojke za ubrzano tamnjenje

SUPER Coco donosi nemasne teksture i inovativne sastojke za ubrzano tamnjenje

Tik pred ljeto lansirali smo novu kolekciju SUPER Coco koja donosi pravu malu revoluciju kad je u pitanju ubrzano tamnjenje. Uključuje tri ključna proizvoda za postizanje najbolje moguće njege, hidratacije i osvježenja uz popratnu prekrasnu preplanulost. Novost su i teksture. Potpuno nemasni finiš na koži bez masnih tragova, ali i sjaj shimmera obogatit će sezonu pred nama.  

SUPER Coco sorbet za ubrzano tamnjenje

Kremasto zadovoljstvo sa šljokicama

SUPER Coco sorbet za ubrzano tamnjenje jedinstven je proizvod koji kombinira hidrataciju i poticanje ubrzanog tamnjenja u jednom koraku. Sorbet sadrži prirodne sastojke poput kakao maslaca, aloe vere i vitamina E koji intenzivno hrane kožu i čuvaju je od isušivanja. Njegova lagana tekstura brzo se upija, ostavljajući kožu mekom i zaglađenom bez osjećaja težine. Bijela boja sorbeta obogaćena finim bijelim shimmerom podsjeća na unutrašnjost školjke, a kožu ostavlja sjajnom i njegovanom. Ugodnog je mirisa kokosa koji doprinosi ljetnom ugođaju.

Glavni aktivni sastojak za ubrzano tamnjenje inovativni je BRONZ'ALG®. U pitanju je patentirana kombinacija smeđe alge Bifurcaria bifurcata s aminokiselinom acetil-tirozinom.

Ovaj spoj sinergijski djeluje na poticanje sinteze melanina, istovremeno pružajući prirodnu antioksidativnu potporu protiv UV zračenja (ne zamjenjuje namjenske proizvode za UVA i UVB zaštitu). Ima produljeni učinak poticanja ubrzanog tamnjenja, budući da djeluje i nakon samog izlaganja suncu.

SUPER Coco jelly za ubrzano tamnjenje

Tekstura jellyja i oblačić maglice za osvježenje

Inovativni BRONZ'ALG® nalazi se i u SUPER Coco jellyju za ubrzano tamnjenje. Potpuno nemasna gel-formula također potiče jednoliku preplanulost kože tijela. Obogaćena je aloe verom i glicerinom pa hidratizira i njeguje bez osjećaja mašćenja i težine. SUPER Coco jelly lagane je, neljepljive teksture pri nanošenju i plave boje koja podsjeća na morske valove. Također nosi kremasti miris kokosa koji će obožavati sve ljetoljupke.

SUPER Coco osvježavajuća maglica za lice i tijelo

SUPER Coco osvježavajuća maglica za lice i tijelo bit će pravi hit i neizostavna u ljetnoj pletenoj torbi, ponajviše zato što pruža trenutno osvježenje i hidrataciju. Sprej-pumpica pruža fini suptilni oblačić za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Sadrži pantenol za poticanje obnavljanja te glicerin za dodatnu hidrataciju, a formulacija je bez alkohola. Može se koristiti već od tinejdžerske dobi.

Nova SUPER Coco kolekcija iz Olivala nastavak je kultne kolekcije SUPER Mrkva i savršen izbor za sve koji traže i preferiraju laganije teksture i hidratantnu njegu uz prekrasan miris kokosa.

PROIZVODI NE SADRŽE UV ZAŠTITU. Prije dužeg sunčanja preporučuje se nanošenje mlijeka ili ulja za zaštitu od sunca. Izbjegavajte izlaganje suncu u razdoblju od 11 do 17 sati. Namijenjeni je osobama koje već imaju podlogu i nisu osjetljive na sunce. Nije za djecu i osobe svijetle puti. Izbjegavajte prekomjerno sunčanje čak i ako koristite proizvod za zaštitu od sunca. Prekomjerno sunčanje ozbiljno ugrožava zdravlje.

Natrag na blog