SUPER Mrkva pekmezi i ulja odgovor su na pitanje kako brzo potamniti

SUPER Mrkva pekmezi i ulja odgovor su na pitanje kako brzo potamniti

Za sjajnu brončanu put i prekrasnu kožu ne morate provesti dane i dane na suncu. Postojanu boju ovog ćete ljeta uhvatiti još brže uz nove SUPER Mrkva proizvode iz Olivala!

Beta karoten za osunčan ten

Baš kao što je i nama potrebno razdoblje prilagodbe na duže dane i kratke rukave, prilagodbu na sunce proživljava i naša koža. U tome joj najbolje pomaže beta karoten. Organski pigment dobiven iz korijena mrkve, zaslužan za njezinu predivnu narančastu boju, snažan je antioksidans. Bori se protiv foto oštećenja nastalih izlaganjem suncu, a ujedno ubrzava proces tamnjenja. Prije ljeta, toplijih dana i godišnjeg odmora preporučljivo je unositi što više svježeg voća i povrća bogatog beta karotenom. Tijelo ga, naime, pretvara u njemu iskoristiv oblik vitamina A, jača proizvodnju melanina i tako kožu "iznutra" priprema na sunčanje i hvatanje boje. Kožu, s druge strane, možete pripremiti i "izvana", a u tome će vam pomoći upravo proizvodi s beta karotenom kao što su SUPER Mrkva pekmezi i ulja.

super-mrkva-pekmezi

Maslina, orah, kakao maslac…

Beta karoten, kao provitamin vitamina A, topiv je u mastima pa se izrazito dobro slaže s visoko vrijednim, hladno prešanim uljima. Formulacija SUPER Mrkva linije proizvoda proizašla je iz provjerenog recepta s prirodnim uljima koji potiče brzo tamnjenje i dubinski njeguje kožu. Beta karoten u sastavu zadužen je za to da svoj preplanuli ten postignete uz zbilja minimalnu izloženost suncu, čuvajući kožu od isušivanja, a time i preuranjenog starenja. Dvije nove verzije pekmeza i ulja za super brzo tamnjenje iznimno su bogate hranjivim, ljubiteljicama Olivala već dobro poznatim ekstra djevičanskim uljem masline. Osim njega, tu je i ulje oraha dobivenog maceracijom suhih zelenih ljuski prepunih tijelu neophodnih minerala kao što su željezo, kalij i cink. Svojevrstan "šećer na kraju" donosi poseban kakao maslac koji se u Hrvatskoj koristi i u proizvodnji čokolade, a koji proizvode čini još hranjivijima i nevjerojatno mirisnima.

SUPER Mrkva ulja

4 proizvoda za dugo, preplanulo ljeto

U Olival asortimanu dostupna su dva nova SUPER Mrkva pekmeza i dva ulja za super brzo tamnjenje. Pekmez bez UV zaštite obogaćen je beta karotenom koji mu daje prirodnu narančasto-žutu boju i ne sadrži dodatan pigment. Pekmez sa zaštitnim faktorom 10 lagano je tonirane teksture, a kožu umjereno štiti od UVA i UVB zraka. Suho ulje za super brzo tamnjenje idealno je za sve one koje žele proizvod koji se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Također dolazi i u varijanti obogaćenoj zlatnim shimmerom koji dodatno naglašava preplanuo, osunčan ten i daje suptilan sjaj.

Natrag na blog