Doznaj kako SUPER brzo potamniti (i u hladu)

Doznaj kako SUPER brzo potamniti (i u hladu)

Ako svake sezone marljivo radite na postizanju osunčanog tena, imamo dobru vijest. Uz ove proizvode možete biti preplanuli i prije službenog dolaska ljeta!

Mrkva za predivnu boju, orah za prevenciju bora

Jeste li već čuli za nevjerojatna svojstva mrkve? Inače posve uobičajena namirnica, mrkva je zapravo prava riznica vitamina A, C i E. Njezina moć leži u antioksidativnom djelovanju, čime čuva mladost i vitalnost našeg najvećeg organa, kože. No, mrkva je apsolutno fantastična u još nečemu – poticanju tamnjenja. Koncentrirano ulje mrkve bogato je beta karotenom koji kožu 'boji' iznutra i izvana. Zbog toga ona puno brže, ravnomjernije i jače poprima predivne brončane nijanse.

S druge strane, ulje oraha je vrlo bogato omega 3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima, a djeluje protuupalno i njegujuće. Zbog toga je vrlo cijenjeno u prevenciji starenja kože, ali i raznih kroničnih dermatoloških stanja.

Pekmezi spajaju najbolje od oba ulja

Cijeli niz moćnih svojstava i prednosti prirodnih ulja pretočen je u jedinstveni proizvod neobične, pomalo ljepljive, ali fantastično ugodne i mekane teksture. Ostalo je povijest! Pekmezi za brže tamnjenje osvojili su sve ljubiteljice osunčane puti – od onih koje vrlo brzo pocrne do onih kojima je za nijansu više potrebno čitavo ljeto.

Uz hranjiva ulja mrkve i oraha, Olival SUPER Mrkva pekmezi sadrže i druge nutritivno bogate i važne sastojke poput visokokvalitetnog ulja masline, sezama i kakao maslaca. 

Prvi pekmez sa zaštitnim faktorom

SUPER Mrkva pekmeze moguće je pronaći u dvije verzije, klasičnoj i sa zaštitnim faktorom 10+. Ujedno je to i prvi pekmez na tržištu koji sadrži zaštitu od sunčevih zraka. Koju god verziju izabrali, kožu ćete počastiti nevjerojatno bogatom, njegujućom i hranjivom poslasticom, doslovce!

Isprobajte i "tekuće" pekmeze

Ako vam se tekstura pekmeza možda ne dopada, a ovog ljeta nosite svijetle boje kupaćih kostima, uživat ćete u bržem tamnjenju uz SUPER Mrkva suho ulje. Iako istog vrhunskog sastava, ova se ulja izuzetno brzo upijaju. Razvijaju prekrasnu brončanu put, dok ten čine svilenkastim, mekim i zaglađenim. A što je ljeto bez malo zlatnih čestica? Svoje počasno mjesto pronašle su upravo u SUPER Mrkva zlatnom ulju za brže tamnjenje, u cilju da suptilno istaknu i dodatno naglase vašu sjajnu, osunčanu kožu.  

SUPER Mrkva pekmeze i ulje potrebno je koristiti uz adekvatnu zaštitu od sunca, odnosno visoki zaštitni faktor. Prvo je potrebno nanijeti SPF, u dovoljnoj, obilnoj količini, a nakon upijanja (kroz desetak minuta) proizvode za brže tamnjenje. SPF je potrebno obnavljati svaka 2 sata ili nakon svakog kupanja i brisanja ručnikom.

Natrag na blog