Stigli su novi prirodni deo stickovi s NATRUE certifikatom

Blog posts Stigli su novi prirodni deo stickovi s NATRUE certifikatom

S prolaskom godina i dolaskom novih saznanja u kozmetologiji dolazi i do neminovnih, ali potrebnih i poželjnih promjena u asortimanu. Tako je došlo vrijeme za rastanak s prirodnim deo kremama, što je na policama trgovina i vaših kupaonica napravilo mjesta za novitete. Poželite dobrodošlicu prirodnim deo stickovima u tri osvježavajuća mirisa!

Malina, Pasji trn i naranča i deo stick Čajevac nježno neutraliziraju mirise, održavaju kožu suhom i pružaju osjećaj svježine tijekom dana.

Formulirani su prema svim zahtjevima tržišta prirodne kozmetike i osjetljive kože. Ne sadrže aluminijeve soli i sodu bikarbonu, a idealni su za svakodnevno održavanje svježine i osjećaja suhoće tijekom dana. Temelje se na njegujućem i neškodljivom sastavu u kojem se nalazi shea maslac, obogaćeni su njegujućim i brzoupijajućim uljima kokosa i makadamije, kao i ekstraktom trske bambusa u prahu. Veliki zaokret napravili smo i po pitanju ambalaže te po prvi put uvodimo ambalažu izrađenu od recikliranog i reciklabilnog kartona. Time, korak po korak, doprinosimo smanjenju korištenja plastike i same održivosti kolekcije deo zaštite, kao i kompletnog Olival asortimana.

Olival deo stickovi

Kreirani da budu prirodni s pokrićem. Zato nose neovisni NATRUE certifikat za prirodnu kozmetiku.

Certifikat izdaje neprofitna organizacija The International Natural and Organic Cosmetic Association sa sjedištem u Belgiji. Organizacija je osnovana 2007. godine i posvećena je zaštiti i promociji prirodne i organske kozmetike diljem svijeta. Njihov je cilj podržati kvalitetu i korištenje prirodnih sirovina, a time i vidljivost proizvođača koji ispunjavaju najviše standarde kvalitete i integriteta u razvoju i izradi prirodne kozmetike.

Nositelji smo NATRUE certifikata od 2014. godine, a broj certificiranih proizvoda raste i dalje. 

Od svojih samih početaka 1994. godine, Olival se u izradi kozmetike vodi za visokim standardima izrade i što čišćim, izvornijim sastojcima mahom lokalnog i regionalnog porijekla. Prvenstveno su to hranjiva ulja među kojima se ističe pionirska upotreba vječno omiljenog ulja smilja u izradi proizvoda za njegu.

Trenutno certifikat za prirodnu i organsku kozmetiku nosi 15 proizvoda za njegu lica i tijela iz kolekcije Smilje i 3 prirodna tekuća sapuna, uz nova 3 deo sticka. Nježnih formulacija bez umjetnih mirisa i bojila, mikroplastike, NATRUE certificirani proizvodi prvi su i prirodan izbor za svakodnevnu njegu.

Natrag na blog