Stigli su Mikroemulzija i Amino gel za Professional dvostruko čišćenje lica

Stigli su Mikroemulzija i Amino gel za Professional dvostruko čišćenje lica

Nakon Professional zaštite od sunca formulirane tako da bude i učinkovita i ugodna za svakodnevno nošenje, došao je red da u Professional kolekciji odgovorimo na još jednu potrebu svih tipova koža, a to je temeljito i neisušujuće čišćenje. Točnije, dvostruko čišćenje.

Tako su nastali Mikroemulzija i Amino gel - dva jednostavna, lagana i nježna koraka za svakodnevno čišćenje kože koji će unijeti svježinu u vašu večernju rutinu!

Mikroemulzija na sebi nosi broj 1 koji označava prvi korak čišćenja lica. U pitanju je lagano, prozračno ulje srednje gustoće većinom temeljeno na kapriličnim trigliceridima i obogaćeno skvalanom i uljem konoplje za njegu, kao i ekstraktom sladića i vitaminom E za protuupalni i antioksidativni učinak.

Ovo ulje nježno otapa i uklanja vodootpornu šminku i proizvode za zaštitu od sunca. U dodiru s vodom se emulzificira, pretvara u mlijeko i vrlo lako ispire u potpunosti, ostavljajući kožu izuzetno nježnom, mekom i bez osjećaja zatezanja ili isušenosti. Može se koristiti na svim tipovima kože i ovisno o potrebama – suhoj ili pak zreloj koži može odgovarati samostalno, dok će mješovitoj i masnoj koži biti idealan temelj večernje rutine, uz umivanje gelom nakon uklanjanja šminke i SPF-a. Za primjenu su vam dovoljni samo vlastiti dlanovi!

Professional Mikroemulzija dolazi u ambalaži s pumpicom koja proizvod čini jednostavnim za upotrebu - nekoliko potisaka pumpice nanese se na suhe dlanove, od 20 sekundi do minutu (ovisno o jačini makeupa) nježno umasirava na suho lice i zatim ispere.

Professional čistači

Broj 2 nosi Professional Amino gel, a samim time predstavlja drugi dio tzv. DC metode ili double cleanse tehnike.  U pitanju je vrlo hidratantan, lagan gel bogat ovlaživačima koji iznimno nježno čisti kožu od ostataka šminke i nečistoća te je priprema na daljnju njegu. Obogaćen je betainom, poliglutaminskom kiselinom, alantoinom, aloe verom i ekstraktom sladića koji zajednički hidratiziraju kožu, sprječavaju isušivanje te djeluju protuupalno i umirujuće.

Amino gel je zbog svoje nježne formulacije prvenstveno namijenjen drugom koraku čišćenja lica, no može se koristiti i samostalno u slučaju da se ne nosi šminka, SPF ili više slojeva proizvoda na licu ili ako preferirate korištenje isključivo gela u DC metodi.

Kao i Mikroemulzija, gel dolazi u ambalaži s pumpicom - nekoliko potisaka pumpice istisne se na ovlažene dlanove, umasira na vlažno lice i ispere, a zatim slijedi njega tonikom, serumom, kremom. 

Oba proizvoda ne sadrže dodane mirise ili bojila i pogodna su za sve tipove kože. Mogu postati dijelom vaše jutarnje i večernje rutine ili se, budući da je priroda svake kože individualna, vrlo lako uklopiti u rutinu njege prema konkretnim potrebama.

Natrag na blog