Upoznaj prve hrvatske tekuće sapune za ruke s NATRUE certifikatom

Upoznaj prve hrvatske tekuće sapune za ruke s NATRUE certifikatom

Nakon kolekcije Smilje, prirodnih šampona i deo krema, za sve ljubiteljice i ljubitelje prirodne kozmetike osmislili smo i pažljivo formulirali najnoviju kategoriju proizvoda. Stigli su Olival prirodni tekući sapuni za ruke!

Lavanda, Pasji trn i naranča i tekući sapun Čajevac nježno čiste, hidratiziraju i njeguju kožu ruku.

Formulirani bez SLS-a, SLES-a, parabena, silikona, umjetnih mirisa i boja, idealni su svakodnevno učestalo pranje i održavanje adekvatne higijene ruku. Sadrže glicerin te nježan ekstrakt aloe vere, dok eterično ulje čajevca u antibacterial tekućem sapunu pruža i prirodan antimikrobni učinak koji je u današnjim uvjetima i više no poželjan.

Prirodni tekući sapuni za ruke nose neovisni NATRUE certifikat za prirodnu kozmetiku.

Ovaj certifikat izdaje neprofitna i neovisna organizacija The International Natural and Organic Cosmetic Association sa sjedištem u Belgiji. Osnovana 2007. godine, organizacija je posvećena zaštiti i promociji prirodne i organske kozmetike diljem svijeta. Njihov je cilj podržati kvalitetu i korištenje prirodnih sirovina, a time i vidljivost proizvođača koji ispunjavaju najviše standarde kvalitete i integriteta u razvoju i izradi prirodne kozmetike.

Od svojih samih početaka 1994. godine, Olival se u izradi kozmetike vodi za visokim standardima izrade i što čišćim, izvornijim sastojcima lokalnog ili regionalnog porijekla.

Prvenstveno su to hranjiva ulja među kojima se ističe pionirska upotreba vječno omiljenog ulja smilja u izradi proizvoda za njegu.Proširenjem kolekcije Smilje i ostatka asortimana, prirodan slijed razvoja ovog segmenta postala je certifikacija NATRUE priznanjem. Olival je prvi NATRUE certifikat dobio 2014. godine, a ta je potvrda kvalitete bila prva u Hrvatskoj i regiji. U ovom trenutku certifikat za prirodnu kozmetiku nosi 16 proizvoda za njegu lica i tijela iz kolekcije Smilje, a sada i naša 3 prirodna tekuća sapuna za ruke.

Natrag na blog