Do super tena uz SUPER Tan losion i pjenu za samotamnjenje

Do super tena uz SUPER Tan losion i pjenu za samotamnjenje

Želiš preko noći doći do preplanulog tena? Sada i možeš! Predstavljamo dva nova SUPER Tan proizvoda za samotamnjenje koji će ti pomoći u dobivanju brončanog tena bez izlaganja suncu. Razliku ćeš primjetiti već iduće jutro, a do željene boje postupak mazanja možeš i ponavljati. Imamo tvoju pažnju? Svi detalji su niže.

Odvaži se na preplanulu put i zablistaj

Kad se osjećaš najbolje u svojoj koži? Ako je odgovor s osunčanom puti i morskom soli u kosi, tu smo da omogućimo ovo prvo! I to bez izlaganja suncu, a uz iznimnu hidrataciju i laganu i brzoupijajuću teksturu. Sve navedeno odlike su novog SUPER Tan losiona za samotamnjenje. Prirodna ulja hrane kožu dok beta-karoten i ekstrakti oraha, mrkve i kakaovca cjelovito njeguju. Prilikom umazivanja ostavlja zamamni miris za koji znamo da ćeš obožavati. Ovaj će ti losion omogućiti sjajan i brončan ten, a boja će biti u potpunosti ujednačena. Samo ne zaboravi nakon nanošenja temeljito oprati ruke.

SUPER Tan

Ako ipak voliš pjenaste teksture, onda je SUPER Tan pjena za samotamnjenje s ekstraktom mrkve i mirisom kokosa pravi izbor za tebe. Ovaj će proizvod pružiti postupno postići brončan ten, također bez izlaganja suncu i neće ostaviti masne tragove na koži. Prije nanošenja pjene preporučljivo je kožu hidratizirati uobičajenim losionom za tijelo, a prije korištenja oba proizvoda nužno je napraviti piling kako bi lijepo prijanjali na kožu. Postupak možeš ponavljati do željenog učinka.

Lako i jednostavno korištenje

Pripremi kožu pilingom tijela, idealno 24 sata prije korištenja losiona ili pjene. Losion ili pjenu za samotamnjenje zatim ravnomjerno nanesi od stopala do bokova, trbuha, ramena i vrata. Posebnu pažnju obrati na pregibe i područja gležnjeva, koljena i laktova. Losion ili pjenu idealno je mazati pola sata prije spavanja, kako bi se dobro upilo i kako bi se pripazilo na svijetle tkanine. Ujutro je najbolje otuširati se, a kasnije preplanuli izgled održavati njegom kože s losionom ili uljem za tijelo.

Natrag na blog