NOVO: Sun Mineral KIDS mineralna zaštita za djecu

Imajući na umu važnost zdravog i sigurnog izlaganja suncu, osmislili smo Sun Mineral KIDS kolekciju proizvoda za zaštitu dječje i osjetljive kože. Mineralni filtri na kojima se kolekcija temelji pružaju pouzdanu i učinkovitu fizičku zaštitu, a hipoalergena i vodootporna formulacija obogaćena je prirodnim uljima koja hrane i štite.

Sun Mineral KIDS mineralnu zaštitu osigurava pomoću dva ključna sastojka – cinkovog oksida i titanijevog dioksida. U pitanju su mineralni filtri prirodnog porijekla čije je djelovanje dobro poznato i priznato (cinkov oksid se od davnina koristi za njegu pelenskog osipa!). Njihova se primjena u kozmetici za zaštitu od sunca potiče upravo iz razloga što su mineralni filtri visoko podnošljivi na koži, ne uzrokuju iritacije i pružaju cjelovitu UVA i UVB zaštitu. Za razliku od kemijskih filtara, mineralni djeluju odmah po nanošenju - ostaju na površini kože, reflektiraju i raspršuju UV zračenje čime stvaraju svojevrsnu fizičku barijeru od štetnog sunčevog zračenja. 

Djelovanje filtara

Hipoalergena mineralna zaštita za najnježniju kožu

Najnovija kolekcija proizvoda idealna je za zaštitu djece iznad 2 godine, tinejdžera, ali i odraslih koji sve češće imaju hiperosjetljivu kožu sklonu iritacijama, ekcemu ili neurodermitisu. Hipoalergene i vodootporne formulacije ne sadrže dodane mirise i boje. Obogaćene su skvalanom, ekstradjevičanskim uljem masline, uljem badema i kakaovim maslacem koji dubinski njeguju, sprječavaju isušivanje od vjetra i soli, a koži vraćaju elastičnost i prirodnu mekoću.

Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50, Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30 i Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50 dolaze u praktičnim tubama od 50, odnosno 150 ml. Brzo se i jednostavno nanose, s lakoćom upijaju i ostavljaju ugodan osjećaj na koži bez dugotrajnih masnih bijelih tragova i ljepljivosti.