Ružina kolekcija sve je što trebate za sjajnu shimmer njegu

Ružina kolekcija sve je što trebate za sjajnu shimmer njegu

Nakon Čarobne i Kristalne kolekcije koje ste već odavno zavoljeli, osmislili smo i treću u nizu. Upoznajte jednako bogatu, hranjivu i sjajnu Ružinu kolekciju.

U Ružinoj kolekciji nalaze se Ružino zlatno ulje, Ružin piling gel,  Ružino mlijeko za tijelo i Ružin glow sprej.

Cilj kolekcije bio je ponuditi njegujuće proizvode za njegu i sjaj kože obogaćene sjajnim česticama u modernim rose gold nijansama koje izuzetno dobro pristaju hladnijem podtonu kože. Okosnica kolekcije upravo je ulje divlje ruže, ali drugi hranjivi sastojci kao što su skvalan, ulje makadamije, badema, sezama. Proizvodi nose nježan, osvježavajuć i moderan miris ruže u kojem će uživati sve ljubiteljice cvjetnih parfemskih nota.

Ružino zlatno ulje

Temeljeno na skvalanu i uljima divlje ruže, badema i makadamije, ovo je ulje idealno za njegu kože i kose. Obogaćeno je s čak 3 vrste pažljivo biranih shimmera koji se na koži presijavaju u predivnim, nježnim rose gold nijansama. Ružino zlatno ulje se brzo upija, ne masti, daje predivan i bogat sjaj te naglašava preplanulu put.


Ružin piling gel

Piling gel sadrži zrnca koštica marelice koje nježno poliraju kožu tijela. Odlikuje ga nježan miris ruže koji se zadržava na koži i nakon kupanja. Zbog vrlo delikatnih, fino mljevenih zrnaca i činjenice da ovaj proizvod ne sadrži SLS ili SLES, Ružin piling gel može se svakodnevno koristiti.

Ružino mlijeko za tijelo

Mlijeko sadrži njegujući skvalan i ulja divlje ruže, badema i makadamije. Vrlo je nježne, lagane, kremaste teksture koja se lako razmazuje i umasirava, brzo upija. Ružino mlijeko za tijelo kožu ostavlja svilenkastom, nahranjenom, mekom i mirisnom.

Ružin glow sprej 

Nježan sprej obogaćen s tri različite vrste shimmera i njegujućim glicerinom daje biserni sjaj, naglašava ljepotu tena, hidratizira kožu i osvježava. Može se koristiti i kao završni korak šminkanja.

Natrag na blog