NOVO: Prirodna kozmetika za djecu i mlade

Iz naše kozmetičke kuhinje u vašu kupaonicu stižu Kupanac, Tuširanac, Mazanac, Raščešljanac i Malac!

Na djeci i mladima svijet ostaje i zato im posvećujemo cijelu liniju prirodne kozmetike. Za njih smo stvorili čak 5 novih proizvoda mirisnih i nježnih tekstura. Koristili smo isključivo kvalitetne, njegujuće i neškodljive sastojke koji nisu testirani na životinjama.

1. Vrijeme je za Kupanac

Šampon i regenerator 2u1 posebno je prilagođen osjetljivom dječjem vlasištu i nježnim vlasima kose. Blag je prema koži i nježan prema očima pa ne izaziva peckanje ni suze mališana. Kupanac ne sadrži tenzid SLS koji isušuje kožu. U njemu se kriju 'samo' hranjivi proteini pšenice koji olakšavaju raščešljavanje, ali i ekstrakt kamilice, aloe vera i njegujući pantenol.

2. Ajmo, Tuširanac

Gel i kupka za tuširanje nježne je formule i ugodnog mirisa. Dobro se pjeni, a lako i brzo ispire pa će Tuširanac oduševiti i najnestrpljiviju djecu. Osjetljivu kožu njeguje svojim posebnim prirodnim sastavom u kojem nema tenzida SLS-a, već samo ekstrakta lavande i aloe vere.

3. Slijedi Mazanac

Mlijeko za tijelo lagane je, sjajne teksture koja se brzo upija i ne masti kožu. Mlijeko smo obogatili prirodnim hranjivim uljem marelice i pantenolom koji učinkovito obnavljaju lipide, a osjetljivu kožu djece i mladih umiruju, vraćajući joj potrebnu vlažnost i ravnotežu.

4. Dođi na Raščešljanac

Sprej za raščešljavanje naročito je koristan kod duže i bujnije kose koja se petlja nakon pranja. Može se nanositi na suhu i na mokru kosu, a pritom je ne otežava i ne masti. Sadrži proteine pšenice koji obnavljaju i njeguju vlasište i vlasi.

5. Od glave do pete, Malac

Bogata univerzalna hidratantna krema lako se razmazuje i još brže upija, a pritom njeguje dječju kožu i obnavlja hidrolipidnu barijeru. Učinkovito ublažava iritacije izazvane vjetrom i hladnoćom, pa se može koristiti za zaštitu lica i ruku.

Sve proizvode iz nove linije za djecu i mlade možete pronaći u našoj web trgovini na www.olival.hr!