Korištenje Natural deo krema

Olival Deo kreme pojavile su se ove sezone kao novost na tržištu dezodoransa i novost u načinu primjene. Kako je oblik tube anatomski prilagođen pazuhu i nanosi se direktno na kožu, treba paziti da se deo krema nanosi u vrlo tankom sloju na čistu kožu.

Praktičan aplikator

Za optimalni učinak u području pazuha dovoljno je istisnuti 1-3 mm kreme i dobro razmazati pomoću aplikatora na vrhu tube. Istiskivanje prevelike količine deo kreme, ako se dobro ne razmaže i ne upije u kožu, može zamastiti odjeću, a prevelika količina masnoće zatvoriti pore.

Njegujući sastojci

Baza kreme je kokosovo ulje i shea maslac u kombinaciji s kristalnim mikro česticama natrijevog hidrokarbonata, a najbolji učinak deo krema postiže djelovanjem na neutralizaciju znoja u površinskom sloju kože. Krema neutralizira kapljice znoja na mikro razini, te svaki višak masnoće na koži nije potreban. Produženi učinak kreme trebao bi trajati tijekom cijelog dana. Prirodna ulja dodatno njeguju kožu a eterična ulja dezinficiraju i ostavljaju ugodan miris koji traje.